Chris Kouwenhoven


High5 - Zero X'treme - Pink Grapefruit


Van mijn broer had ik ooit een keer een tas vol High5 producten gekregen.

1 daarvan was een sample tablet: High5 Zero X'treme in de smaak Pink Grapefruit. Naast elektrolyten bevat het caffeine als stimulant. Het bevat geen suiker en geen calorieën.
Zie voor productinformatie de website van High5

Review

Over het algemeen test ik nieuwe producten uit tijdens het trainen. Variabel waar ik vermoed het voor te gebruiken doe ik dat tijdens 1 van de disciplines.

In dit geval heb ik het uitgetest tijdens een zwemtraining. De aanwezige elektrolyten moeten de kans op kramp verminderen en de aanwezige caffeine moet een stukje boost geven.

Als conclusie van de test bleef ik neutraal. Weliswaar geen kramp gekregen maar of dat door de elektrolyten is gekomen of omdat ik sowieso die dag geen kramp hoefde te verwachten is niet te concluderen. De verwachte boost door de caffeine heb ik ook niet als zodanig ervaren. Sowieso reageer ik meestal niet op dit soort boosts.

Vervolg

De producten lijn van High5 heeft mij echter wel aangesproken en ik ben afgelopen Triathlon seizoen een trouwe gebruiker ervan geworden. Gels tijdens trainingen en in wedstrijd en de elektrolyten variant (niet deze X'treme, dus zonder caffeine) op de fiets tijdens een wedstrijd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.