Chris Kouwenhoven


SanDisk - Clip Sport MP3 Player

Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van SanDisk, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- lichtgewicht
- voldoende opslag om 4-5 uur muziek te leveren
- oplaadbaar

Ervaring met dit product

18 juli 2022
Dit product heb ik in augustus 2019 aangeschaft en sindsdien vooral gebruikt bij de lange duurlopen. Muziek tijdens het buiten lopen vind ik prettig om mijn focus te blijven houden. Voor de veiligheid zorg ik ervoor dat ik maximaal 1 oordop gebruik. Muziek bij het buiten fietsen gebruik ik niet, daar gebruik ik juist indoor weer wel muziek.

De MP3Player is makkelijk te bevestigen middels een clip. Dat kan aan de broekrand, zelf hang ik hem aan de binnenkant van mijn shirt of jack zodat er minder schokken optreden. De clip zelf heeft niet een extreem grote knijpkracht, op de broekrand is hij bij mij al eens gevallen.

Opslagcapaciteit is prima, opladen gaat zowel via stopcontact als laptop of pc en de bestanden zijn eenvoudig via de computer te uploaden.
Het geluid is meer dan voldoende, ook het volume kan hoog genoeg. Hij geeft keurig steeds een melding als je hem te hard wilt zetten, deze is dan te overrulen.

De knoppen zitten op handige plekken en je leert deze snel blindelings te vinden. Met handschoenen aan is het wat lastiger.

Wat ik wel mis is een vorm van playlist maken. De sortering is standaard alfabetisch. Uiteraard kun je dat met hernoemen oplossen, echter met honderden files is dat geen pretje.
Alternatief is om te kiezen voor random.

Voor wat betreft de functionaliteit die ik zoek in een mp3 speler voldoet deze ruimschoots.


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie