Chris Kouwenhoven


Sportful - 2nd Skin - BaseLayer - Long Sleeve T
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Goede pasvorm
- Licht
- Ademend
- Zweetafvoer

Ervaring met dit product

09 februari 2019
Vorig jaar maart tijdens het WK Baanwielrennen in Apeldoorn heb ik 3 van deze ondershirts voor een paar tientjes op de kop weten te tikken. Dit model met het nummer 0800218 is een dames model. Nu maakt dat voor mij niet uit. Maat M zat mij als gegoten, voelde comfortabel en warm aan.

Inmiddels al talloze trainingen de shirts gedragen. Als ik meer dan 1 exemplaar heb, dan draag ik ze op toerbeurt, dus zo 1x per 3 weken is een shirt aan de beurt.

De shirts zijn tijdens de trainingen heel comfortabel, lekker warm en transporteren het zweet goed weg, je raakt niet oververhit. Het shirt heeft een klein beetje een hals, dat gevoel vind je prettig of niet prettig, mij heeft het nog geen moment gestuurd. Sterker nog, als het een beetje guur is of waait vind ik het juist een fijn stukje extra bedekking zonder dat je direct naar een sjaal hoeft te grijpen.

Het shirt droogt razendsnel, even een kwartiertje tot een half uurtje in de wind of bij de kachel en hij is alweer droog.

Het shirt is wel erg gevoelig bij de naden. Inmiddels heb ik het 2x onder een oksel moeten (laten) herstellen en achterin bij de nek beginnen wat kleine gaatjes te ontstaan. Dit was al vrij snel opgetreden zonder dat er naar mijn idee sprake mocht zijn van slijtage door de vele uren dragen. Gelukkig laat het zich makkelijk herstellen met naald en draad en heeft het shirt overal voldoende rek om dit op te vangen.

Kortom, wederom een product uit mijn steeds maar groeiende Sportful collectie waar ik uitermate tevreden over ben.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.