Chris Kouwenhoven


Sportful - Alpe 2 - Softshell Jacket
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- comfortabel
- ademend
- licht
- warm
- opbergvakken
- deels waterafstotend

Ervaring met dit product

21 februari 2018
Eén van de eerste producten die ik heb aangeschaft van Sportful is dit warme jack in de kleuren Rood, wit, zwart en maat XL
De maat XL was niet geheel volgens de maattabel maar het passen gebeurde in een winkel met in het achterhoofd dat je altijd wel iets eronder aan hebt en bij hele koude dagen misschien nog wel een extra (dikkere) onderlaag.
Het jasje zat als gegoten en het besluit was ook snel genomen om hem direct te kopen. Mijn toenmalige winterjassen voor op de fiets waren toch echt wel aan vervanging toe.

De jas beviel zo goed dat ik hem heel vaak aan deed en nog steeds doe, niet allen op de fiets maar ook bij koude looptrainingen, als warming-up voor de rollerbank en zelfs als een soort vrije tijdjas (als ik bijvoorbeeld Felix looptraining geef).

Al snel had ik besloten dat er een tweede moest komen, want uiteindelijk moet hij ook een keer gewassen worden en misgrijpen mocht natuurlijk niet gebeuren.
De Grijs met Zwarte, ook in de maat XL werd vervolgens erbij aangeschaft.

Het product bevalt uitstekend. Goed warm, ook bij hele koude dagen en blijft toch goed ademen. Het is wel een jas waarbij je lichaamswarmte ervoor moet zorgen dat je warm blijft. Als gewone winterjas om te gaan wandelen is hij voor wat betreft warm blijven niet geschikt.
De zakken achterop zijn ruim, sluiten goed af aan de bovenkant. Wel vind ik het jammer dat er niet een klein zakje aanwezig is met een rits zoals ook bij de Pista Jersey Long Sleeve het geval is.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.