Chris Kouwenhoven


Sportful - Thermo Dynamic - Base Layer - Lite Sleeveless
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Goede pasvorm
- Licht
- Ademend
- Zweetafvoer
- Lichte mate van isolerend

Ervaring met dit product

09 februari 2018
Dit product heb ik in eerste instantie gekocht om uit te proberen. Met Sportful ben ik al enige tijd bekend en is voor trainingen, zowel lopen als fietsen, een favoriet merk voor mij geworden.
Een Base Layer had ik echter nog niet en dus werd het tijd om een shirt aan te schaffen. Uit de verschillende soorten heb ik gekozen voor een mouwloos shirt van het type Thermo Dynamic. Zwart; Artikel nummer: 0800256; Maat: L

Het shirt is heerlijk licht, sluit overal goed aan, schuurt bij mij nergens en de maat L is voor het in de (hardloop)broek stoppen nèt lang genoeg. Volgens de maat-tabel zou ik een M kunnen hebben, echter mijn ervaring is inmiddels dat alles heel klein uitvalt en dat het tijdens het bewegen omhoog gaat kruipen.

Het shirt heb ik nu een aantal keren gedragen tijdens looptrainingen en op de rollerbank met fietstraining. Ik ben er erg tevreden over.

Links

- Sportful Cycling Thermo Dynamic Lite Sleeveless, maker van het product


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.