Chris Kouwenhoven


Sportful - ProRace Toe Cover
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- comfortabel
- ademend
- isolerend
- licht

Ervaring met dit product

13 december 2017
Ik had al eerder gelezen over een overschoen die alleen de voorkant van de schoen bedekt en dus niet de hele schoen en eventueel een deel van je onderbenen. Had mijn twijfels in hoeverre dat wel effectief zou zijn. Tijdens een triathlon zag ik deelnemers op de midden afstand deze ook gebruiken, het was ook relatief een koudere dag en ik kon dat wel begrijpen. Op dat moment werd ik nieuwsgierig want een overschoen als deze kun je gewoon vantevoren over de schoen heen doen, inklikken in de pedalen en dus uitstekend gebruiken zonder tijd in wisselzone T1 te verliezen.

Afgelopen Black Friday toch een set aangeschaft om uit te proberen, tot nu toe alleen gebruikt op de rollerbank en ik ben enthousiast geworden. Geen koude voeten/tenen meer, ze geven nauwelijks druk en hebben dus een hoge comfort waarde. De schoenen aantrekken op de stoel met de overschoenen er alvast omheen gaat prima.
Testen met schoenen vastgeklikt moet nog worden uitgeprobeerd en ook het ermee buitenfietsen staat nog op de planning. Daarover dus later meer, voor nu is het een prima aanschaf gebleken.

Links

- Sportful ProRace Toe Cover, maker van dit product.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.