Chris Kouwenhoven


Adidas Cycling Triathlon schoenen
Eigenschappen van dit product

Ik zou graag verwijzen naar de maker van dit product, echter op Internet kan ik helaas niets meer terugvinden, het zijn dan ook al schoenen van enige jaren geleden.

Voor mij zijn altijd de belangrijkste eigenschappen geweest:
- snel aan en uit te trekken

Ervaring met dit product

09 juli 2017
Ik schrijf deze review nadat ik inmiddels andere wedstrijdschoenen heb aangeschaft en met die nieuwe wedstrijdschoenen inmiddels ook een wedstrijd heb gedaan.
Het is tijd om afscheid te nemen van deze trouwe Adidas Cycling Triathlon schoenen.
Hoe lang ik deze schoenen inmiddels heb weet ik niet meer zeker. Van de artikelen die ik inmiddels heb geschreven over wedstrijden in het verleden is Heerenveen in juni 2004 het verste terug waar ze gesignaleerd zijn op de foto.

Het al zover jaar hebben geeft aan dat ik deze schoenen met heel veel plezier heb gedragen. In de beginperiode heb ik er ook de nodige trainings kilometers mee gemaakt en later door de jaren heen besloten om aparte trainingsschoenen te gaan gebruiken om daarmee de wedstrijdschoenen te sparen en er dus zo lang mogelijk mee te doen. Eén van die trainingsschoenen waren de All Active Wielrenschoenen.

De schoenen zitten uitstekend, gaan vlot aan en uit, geven voldoende steun en geven goede verkoeling tijdens de wedstrijd. Wel blijven ze nog lang relatief vochtig en moet je ze na afloop goed te drogen leggen in de zon.
Binnenzool er even uit helpt daarbij mee.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.