Chris Kouwenhoven


Facebook

Volg mij via Facebook!

Sinds april 2017 ben ik ook via Facebook te volgen. Ga hiervoor naar mijn Facebook profiel https://www.facebook.com/CRKouwenhoven en klik op de knop "Volgen".Wat kun je van mij verwachten?

Ik maak artikelen van al mijn wedstrijden. Daarnaast maak ik artikelen van leuke of bijzonder uitstapjes en maak ik artikelen over producten die ik zelf gebruik.
Van sommige artikelen vind ik dat ik ze met anderen moet delen. Dit deed ik al via een nieuwsbrief en WhatsApp.

De nieuwsbrief (mits deze is gevuld) verschijnt 's ochtends om 07.00 in de mailbox. 5 minuten later verschijnen deze artikelen op Twitter en 10 minuten later verschijnen deze artikelen op Facebook. Volledig ge-automatiseerd dus.

De frequentie waarmee de tijdlijn wordt bijgewerkt varieert. In de periode dat er een groot evenement is zal er frequenter worden gepost van artikelen die met de wedstrijd(en) te maken hebben.

Hoe gebruik ik Facebook?

Facebook gebruik ik in eerste instantie om mijn volgers te voorzien van leuke en interessante artikelen. Alle artikelen verschijnen als openbare artikelen en ik heb ingesteld dat iedereen mij kan volgen. Vriendschapsverzoeken heb ik echter uitgeschakeld omdat ik daar deze social-media omgeving niet voor wil gebruiken.

Advertentie