Chris Kouwenhoven


Powerbar - Energize - Original Almond Vanilla
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar Powerbar, maker van dit product.

Aangezien ik dit product heb gekregen om uit te proberen en er dus niet actief voor aan het rondkijken ben geweest, zijn er voor mij geen belangrijkste eigenschappen specifiek voor dit product, wel in het algemeen als het gaat om energierepen.
- het moet makkelijk weg te eten zijn
- bij het eten moet er een positief gevoel ontstaan
- na het eten moet het product niet zwaar op de maag aanvoelen
- het moet uiteraard zijn functie doen: energie leveren

Ervaring met dit product

23 maart 2017
Zoals gezegd heb ik dit product op proef gekregen en dus moest er een geschikt moment gevonden worden om uit te proberen. Helemaal representatief is het natuurlijk nooit, daarvoor moet je het product vaker uitproberen onder ongeveer dezelfde omstandigheden.

Ik heb ervoor gekozen om deze als lunch te gebruiken op de wedstrijddag van de 1500(m) LAC Masters in Heerenveen. Alle andere variabelen als het gaat om eten heb ik gelijk gelaten.

Dit product eet makkelijk weg en ligt niet zwaar op de maag. Het lijkt qua uiterlijk een beetje op roggebrood, waar ik totaal niet van hou en ook bij het eten had het daar wat van weg. Echter niet heel sterk zoals roggebrood wel eens kan aanvoelen tijdens het eten. Het was wellicht meer het uiterlijk wat mij bij het openmaken een gevoel gaf van 'o jee'.

Het product leverde voldoende energie tot mijn volgende eet moment en heeft uitstekend zijn functie gedaan. Volgens de website van Powerbar is dit een aangepast product en is het nog beter geworden. Die vergelijk kan ik niet maken omdat ik niet exact weet wat de verbeteringen dan inhouden en tevens gebruik ik niet meer zoveel Powerbar als voorheen en ben dit product een beetje ontgroeit.

Al met al een prima product voor de reguliere gebruiker van Powerbar en ook als proefverpakking voor een niet al te grote wedstrijd of training uitstekend uit te proberen.

Links

- Powerbar, maker van dit product


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.