Chris Kouwenhoven


Lezyne - Strip Drive (Rear LED Light)
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar Lezyne, maker van dit product.

Voor mij zijn de belangrijkste eigenschappen:
- Het moet veel licht geven
- Te bevestigen op de aerodynamische zadelpen van Felt
- Op te laden in plaats van gebruik batterijen die vervangen moeten worden

Ervaring met dit product

23 maart 2017
Inmiddels ben ik ermee weg geweest en het product bevalt uitstekend. Laat zich makkelijk om de zadelpen heen leggen. In mijn geval betekent dit dat hij op het uiterste van het elastiek vastgezet moet worden en hij is behoorlijk uitgerekt. Ik kan mij voorstellen dat het rubber het daarmee eerder gaat begeven. Tegen de tijd dat dat zich voordoet werk ik deze review bij.

Het achterlicht geeft enorm veel licht en ben daarmee van de achterkant in ieder geval goed zichtbaar. Ook projecteert/reflecteert het licht veel op statische opbjecten wat ik passeer (bomen, huizen, borden) waardoor ik van de voorkant ook extra goed zichtbaar ben.

In regen, opspattend water en vuil heeft geen invloed gehad op het zichtbaar zijn. Hij laat zich achteraf makkelijk schoonmaken en het product is goed afgesloten, ik kon niet constateren dat er water of vuil binnen was gedrongen.

Links

- Lezyne, maker van het product
- Futurumshop, mijn leverancier van het productNieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.